diumenge, 12 de maig del 2013

Jornada experiències anticris

EL CLUB DE LA FEINA DE BADIA EXPOSA ELS SEUS OBJECTIUS I ELS PROJECTES EN MARXA A LES JORNADES ORGANITZADES PER LA COMISSIÓ ANTICRISIS.

José Ruiz i Raül Guerrero van explicar els motius que els van animar a crear aquesta associació d'aturats als assistents a les jornades organitzades per la Comissió Anticirisis el passat dissabte. La iniciativa, que va tenir molt bona acollida entre la població de Badia, va servir per visualitzar les iniciatives i els recursos disponibles al municipi per lluitar contra l'actual situació de crisi.


Objectius i les motivacions per organitzar-se en un club de la Feina.

Ruiz i Guerrero van explicar els objectius d'aquest grup d'aturats i aturades com son “ la recerca de feina, intercanvi d'experiències, organitzacions d'accions per millorar les capacitats i qualsevol iniciativa que ens acosti a l'objectiu d'aconseguir un lloc de treball”. Des d'un plantejament molt realista, Ruiz va explicar que associar-te amb d'altres aturats no “et garanteix res, però t'ajuda a veure què fan d'altres aturats, com enfoquen la recerca de feina”. En paraules de Ruiz: “com a mínim et serveix per recolzar-te en altres que estan en una mateixa situació que tu”.

Finalment van informar sobre el punt de trobada i l'horari on es troben aquest grup d'aturats/des: tots els dijous de 18:30 hores a 20 hores al local d'Iniciativa per Catalunya Verds a Badia ( Carrer Menorca nº4).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada