divendres, 20 de setembre del 2013

Congrés de persones aturades a Santa Coloma

L’associació de persones aturades de Badia “El Club de la feina” continua treballant en l’organització del 1er Congrés de persones aturades de Catalunya . 
 
Aquest congrés, que es celebrarà el proper 17 d’Octubre a Santa Coloma de Gramenet, és una iniciativa de l’Associació de Persones Aturades Majors de 45 anys de Santa Coloma (APAM) i que des de bon principi va comptar amb la implicació del integrants de Badia. 
 
L’objectiu del Congrés es fer visible i posar de manifest les situacions lligades a les persones aturades en especial les majors de 45 anys. L’associació de persones aturades de Badia hi assistirà i ha fet contactes amb l’ajuntament de Badia per a col·laborar en la difusió delcongrés i facilitar la participació de les persones aturades a Badia del Vallès.
L’associació de persones aturades de Badia“El Club de la feina” continuarà reunint-se cada dijous de 18:30 a 20:00 hores a l’aula 33 de l’Edifici El Moli. 
També disposa la següent adreça de correu electrònica clubfeinab@gmail.com per fer-los arribar qualsevol idea, necessitat o proposta de treball. “Volem animar a les persones en situació d’atur de Badia que vinguin i s’organitzin amb nosaltres. Perquè si treballem plegats podem aconseguir millorar la situació la que ens trobem” ha afegit Pilar Paz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada