dijous, 24 d’octubre del 2013

L’Associació d’aturats actius de Badia valora molt positivament el I Congrés d’aturats majors de 45 anys de Santa Coloma


En la reunió organitzada el passat dilluns a l’aula 33 de l’edifici Molí de l’Associació d’aturats actius de Badia es va valorar positivament el congrés celebrat a Santa Coloma el passat dijous. 
 
Tot i que els resultats concrets no es poden percebre encara, si que es va valorar la presència mediàtica del congrés, així com, l’èxit en la participació i l’organització de l’acte. Per a la majoria d’assistents a la reunió el congrés “ ha de servir com a punt de partida per continuar coordinant-nos i organitzant-nos amb d’altres associacions d’aturats de tota Catalunya”. 
L’alt nivell de les taules de debat i la posada sobre la taula de la necessitat que els aturats puguin estar presents en les negociacions sobre polítiques de creació d’ocupació entre govern, patronal i sindicats al Parlament de Catalunya per deixar de “ser invisibles”, com deia l’eslogan del congrés, han estat dues de les idees millor valorades pels assistents.

“Ha estat un congrés per visualitzar-nos, per fer-nos presents i deixar clar als poder públics que no ens callarem i defensarem el nostre dret a tenir una feina digna” ha expressat Pilar Paz a la trobada.

L’associació d’aturats actius de Badia continua la seva feina

Una vegada finalitzat el congrés i a l’espera d’una reunió de valoració i coordinació amb la resta d’associacions, l’Associació d’aturats actius de Badia continua la seva feina ordinària. Durant aquestes properes setmanes tindran reunions dilluns i dijous a l’aula 33 de El Molí ja que s’estan acabant de redactar els estatus de l’associació, l’organització de la junta i de les comissions de treballs així com la continuació dels contactes ja fets aquests darrers mesos.

“Volem donar a conèixer la nostra associació per a aconseguir el major nombre d’associats i associades” ha expressat José Ruiz, membre de la mateixa. “ Sí som més, serem més forts i aconseguirem els nostres objectius” ha afegit.

L’associació de persones aturades de Badia, abans “El Club de la feina” continuarà reunint-se cada dijous de 18:30 a 20:00 hores a l’aula 33 de l’Edifici El Moli. També disposa la següent adreça de correu electrònica clubfeinab@gmail.com per fer-los arribar qualsevol idea, necessitat o proposta de treball.

Associació d’aturats actius de Badia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada