dimecres, 12 de novembre del 2014

Suport al projecte: "Sortint del Pou (Puja't al bus)"


El passat 12 de Novembre, durant el matí, a l'edifici El Molí (C. Costa Blava s/n, Badia), ha tingut lloc la presentació del projecte: "Sortint del Pou (Puja't al Bus)".

Aquesta nova proposta, ha tingut lloc gràcies a l'Ajuntament de Badia, que aposta i vol impulsar l'ocupació dels seus ciutadans/es.

Per aquesta difícil situació al territori, ha cercat propostes noves, mitjançant la innovació social. Per aquest projecte, ha comptat amb l'experiència de l'empresa Coma (wearecoma). La ponència ha estat gràcies a en Carles Adamuz i Eloi Moya.

A més dels serveis existents, aquest matí, hem pogut comprendre que aquesta proposta es ben nova, i no només al municipi, si no a nivell estatal. Però, per contra, molt impulsat pels països del nord, com Finlàndia.

Així neix “Sortint del Pou”, una proposta que vol incidir tant en la reserca o descobriment del punt individual a on ens trobem, investigar i enfortir les nostres competències. I, tot això, de la mà, seguit i afavorit per diferents agents del territori dels sectors d'economia i socials, que acompanyaran de manera tècnica perquè tot això, es doni en un espai compartit, grupal i de viabilitat.

Nosaltres, ja esperem que arribi el bus, per pujar i sortir de viatge a retrobar-nos, per créixer i sortir enfortit d'aquest punt que, com persones en situació d'atur, és present dia a dia, durant molt de temps. Amb ganes de compartir, en grup, de manera conjunta.

Si estàs a l'atur, i sents que dones voltes, et sents sol/sola, cansat de cercar feina o formar-te per arribar al mateix punt... arribant al fons...

Com ens han dit aquest matí (Carles i Eloi), aquesta proposta és "fer coses diferents per obtindre respostes diferents". Així que, ja ho saps, si estàs estancat i cansat d'arribar al mateix lloc, potser és l'hora de pujar-te al bus per cercar altres respostes, fent coses diferents

Sens dubte, una GRAN aposta, pel municipi, pels nostres conciutadans!!!
_________________________________________________________________________________

El pasado 12 de noviembre, durante la mañana, en el edificio de El Molí (c. Costa Blava s/n, Badía) tuvo lugar la presentación del proyecto: "Sortint del Pou (Puja't al Bus)".

Esta nueva propuesta, tuvo lugar gracias al Ayuntamiento de Badía, que apuesta y quiere impulsar la ocupación de sus ciudadan@s.
Para esta difícil situación en el territorio, buscó propuestas nuevas, mediante la innovación social. Para este proyecto, ha contado con la experiencia de la empresa Coma (wearecoma). La ponencia la realizaron Carles Adamuz y Eloi Moya.

Además de los servicios existentes, esta mañana, pudimos comprender que esta propuesta es totalmente nueva, y no sólo en el municipio, sino a nivel estatal. Pero, por contra, muy impulsado en los paises del norte, como Finlandia.

Así nace “Sortint del Pou”, una propuesta que incide tanto en la búsqueda o descubrimiento de la situación individual donde nos encontramos, investigar y fortalecer nuestras competencias. Y todo esto, de la mano, seguido y favorecido por diferentes agentes del territorio de los sectores de economia y social, que acompañarán de manera técnica para que todo esto, se dé en un espacio compartido, grupal y con viabilidad.

Nosotros, ya esperamos que llegue el bus, para subir y salir de viaje a nuestro reencuentro, para crecer y fortalecernos en este punto, como personas en situación de desempleo, presente en el día a día, durante tanto tiempo... con ganas de compartir, en grupo, de manera conjunta.

Si estás en situación de paro, te sientes dando vueltas, sólo/sola, cansado de buscar trabajo o formarte para llegar al mismo sitio.... llegando cada vez más hondo...

Como nos han dicho esta mañana (Carles y Eloi), esta propuesta es "hacer cosas diferentes para obtener resultados diferentes". Así que, ya lo sabes. Si estás estancad@ y cansad@ de llegar al mismo sitio, quizá sea hora de subirte al bus para buscar otras respuestas, haciendo cosas diferentes.

Sin duda, ¡¡¡Una GRAN apuesta, para el municipio, para l@s conciudadan@s!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada